Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Roofdier

Tom, een jonge rugzaktoerist, viert midzomernacht met enkele meisjes die hij ontmoet op het ‘Grote Berenpad’ in Lapland. Aan een trekkershut dansen ze vrolijk en dronken rond het kampvuur. Ook al gaat de zon die nacht niet onder, toch blijken er duistere krachten in het spel want de volgende ochtend worden de meisjes alleen wakker. Toms rugzak en telefoon liggen naast het gedoofde vuur. Hijzelf is verdwenen.

De inspanningen van de politie leveren niets op en de radeloze ouders vragen privédetective Alex Berger om hulp. Tom is namelijk niet zomaar een jongen op reis: hij heeft meer dan één reden om naar het Hoge Noorden te trekken…

In het hypnotiserende landschap van berken, meren en stilte wordt Alex geconfronteerd met een onmogelijke opdracht: Hoe vind je een jongen terug in die 'laatste wildernis van Europa'?

Dan ontdekt de lokale politie een lichaam. Zwaar verminkt, maar het is niet Tom. Er ontstaat paniek: is er een moordenaar aan het werk of dwaalt er een ongrijpbaar roofdier rond in dat bevreemdende landschap?

Een nieuwe moord, dit keer in België, trekt Alex Berger en zijn dierbaren steeds dieper in een moeras van angst...
Toon details

Recensies (8)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Is Roofdier het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

Deze thriller trekt je razendsnel mee in een complot met onbetrouwbare staatslieden met hun eigen agenda's, internationale conflicten en hoogoplopende bedreigingen voor de samenleving.

Reageren op Roofdier

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.