STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 54 4 175 3 80 2 14 1 1

Val

324

Gelezen 349 Aan het lezen 14 Wil ik lezen 362 Favoriet 6 Recensies 37
Thrillers & Spanning Artikelen 10 Newsroom 4 Lijsten 3 Spots 15   Topics 0

Alex Berger, ex-commissaris bij de Moord in Brussel, heeft zijn traumatische verleden overboord gegooid en zich teruggetrokken in Oostende. Hij leeft er eenvoudig en niet echt ongelukkig, kijkt naar de zee en praat tegen de meeuwen. Hij knoopt de eindjes aan elkaar als privédetective. In zijn leven is slechts plaats voor twee andere gekneusde zielen: een boekhandelaar en Sara Cavani, zijn ex-collega die pas haar tweelingzus verloor.

Wanneer Sara als verbindingsofficier bij Interpol opgezadeld wordt met een onmogelijk dossier, roept ze de hulp van Alex in. In Londen werd Roisin Benting, eenentwintig en in de fleur van haar leven, in haar luxueuze studentenloft koelbloedig gewurgd. De moordenaar liet een souvenir achter op haar buik: een sneeuwbol van glas met daarin een miniatuur van het Atomium.

Als er een tweede slachtoffer valt, dit keer in Brussel, komt de familie Bonard in beeld: steenrijke reders met aan het hoofd de mythische David Bonard, een man die niemand kent en van wie niemand iets weet. De jacht op de vreemde moordenaar brengt Alex Berger naar Londen en Zuid-Frankrijk en ten slotte naar het mondaine Sankt-Moritz in de Zwitserse bergen. En dan krijgt Alex een bericht van David Bonard zelf: een uitnodiging voor een verblijf in zijn mysterieuze landhuis aan het meer van Lugano...

Val is de winnaar van de Hebban Thrillerprijs 2021

+


Genre
Thrillers & Spanning
Spannende boeken algemeen
Serie
Alex Berger (2)
Aantal pagina’s
375
Uitgeverij
Manteau
Eerste editie
07 april 2020
Laatste editie
12 mei 2020
ISBN
9789022337240 , 9789460416507
Boekinformatie wijzigen
3 keer bewerkt, laatste bewerking door Jufwillemijnopallstars
Rapporteer deze bijdrage


Recensies (37)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Val

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken