Do It Yourself: stel je eigen provisiekast samen
De trend om bewuster te leven uit zich ook in, of
juist in, de keuken. Met Olie, azijn, zout & zuur leer
je heel gemakkelijk je provisiekast samen te stellen
of uit te breiden met eigengemaakte azijnsoorten,
geurige kruidenoliën, ingemaakte seizoensgroenten,
kruidenmengsels en meer.
In Olie, azijn, zout & zuur komen niet alleen
diverse bewaartechnieken aan bod zoals drogen,
fermenteren en infuseren, maar ook het heel
eenvoudig samenstellen van kruidenmengsels als
za’atar, selderiezout of het maken van chili-olie,
dragonazijn en salsa brava.
Met duidelijke richtlijnen over bewaartijden, drogen,
inleggen en fermenteren, stel je een fantastische
provisiekast samen en grijp je nooit meer naast de
allerlekkerste producten als ingelegde citroenen,
geurige azijnen en fantastische kruidenmixen. Als
toegift geeft dit boek recepten voor snacks, voor- en
hoofdgerechten.
Olie, azijn,
De trend om bewuster te leven uit zich ook in, of
juist in, de keuken. Met Olie, azijn, zout & zuur leer
je heel gemakkelijk je provisiekast samen te stellen
of uit te breiden met eigengemaakte azijnsoorten,
geurige kruidenoliën, ingemaakte seizoensgroenten,
kruidenmengsels en meer.
In Olie, azijn, zout & zuur komen niet alleen
diverse bewaartechnieken aan bod zoals drogen,
fermenteren en infuseren, maar ook het heel
eenvoudig samenstellen van kruidenmengsels als
za’atar, selderiezout of het maken van chili-olie,
dragonazijn en salsa brava.
Met duidelijke richtlijnen over bewaartijden, drogen,
inleggen en fermenteren, stel je een fantastische
provisiekast samen en grijp je nooit meer naast de
allerlekkerste producten als ingelegde citroenen,
geurige azijnen en fantastische kruidenmixen. Als
toegift geeft dit boek recepten voor snacks, voor- en
hoofdgerechten.
Olie, azijn,