Advertentie
Onbekend maakt onbemind

Onbekend maakt onbemind

0
Rank 7180 Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Voordat ze haar voor de zoveelste keer weer verliet, liep ze langs de winkelstraten en kwam ze langs een winkel die haar trots in de etalage in zijn volle glorie tentoonstelde.

Communicatie en marketing gaan vandaag de dag vooral over plaatjes, kleuren, geluiden en andere die de aandacht van de consument nagenoeg opeisen. Woorden zijn hun kracht echter nog lang niet verloren.

Dit boek is een verhaal maar dit boek is tevens een eerbetoon aan effectieve communicatie door woorden. Het is geschreven in verhaal vorm. Middels dit boek toont de schrijver op een onopvallende manier aan hoe je middels een verhaal over liefde, de kracht van woorden kunt gebruiken of effectiever te kunnen communiceren.

De tips over effectief communiceren zijn dan ook niet kant en klaar in dit boek weergegeven. In plaats daarvan, poogt de schrijver middels zijn verhaal de lezer te inspireren om meer gebruik te maken van effectieve en krachtige woorden voor een betere communicatie.

Ook wel...'Twee vliegen in één klap' genoemd.
Deze tweede editie is ter ere van mijn grote liefde.
Genre
Literaire non-fictie
Biografieen literaire auteurs
Aantal pagina’s
408
Uitgeverij
Brave New Books
Laatste editie
11 september 2020
ISBN
9789464181333
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic