Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
Onroerend goed
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 1 4 3 3 2 2 0 1 0
Volkskrant:

Onroerend goed

6

Gelezen 7 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 12 Favoriet 0 Recensies 2
Non-fictie Lijsten 1   Topics 0

Deborah loopt tegen de zestig en haar tweede dochter gaat het huis bijna uit. Binnenkort is ze alleen in haar bouwvallige huurflatje op de heuvel in Noord-Londen, waar ze zich uit voorzorg over een bananenplant ontfermt. Haar hele leven al fantaseert ze over een mooi huis. Met een fontein. Nee, toch een rivier. Een vijgenboom. Terwijl haar leeftijdgenoten inmiddels daadwerkelijk villa’s en zelfs tweede huizen bezitten, schaaft Deborah tijdens haar omzwervingen aan haar droomhuis in haar imaginaire portfolio met onroerend goed. Wat bezit ze nu eigenlijk aan tastbaars? In elk geval drie houten paarden, kurkumagele zijden lakens en een vloot elektrische fietsen.

In dit derde en laatste deel van haar ‘levende autobiografie’ onderzoekt Deborah Levy hoe te leven als ouder wordende vrouw in een wereld die daar nauwelijks inspirerende rolmodellen voor biedt. Een onmisbaar boek voor iedereen die weleens worstelt met de vraag: wat vergaar je nu eigenlijk in dit leven, wat laat je straks achter, wat geef je door?

‘Ik ben verliefd op Deborah Levy, ik wil haar zijn.’ – Nathalie Maciesza in De Nieuws BV

+


Genre
Literaire non-fictie
Literaire non-fictie algemeen
Aantal pagina’s
320
Uitgeverij
De Geus
Eerste editie
02 november 2021
Laatste editie
02 december 2021
ISBN
9789044544503 , 9789044544510


Boekinformatie wijzigen


Recensies (2)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Onroerend goed

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.