Advertentie
Onthoud dit als je verdrietig bent

Onthoud dit als je verdrietig bent

12
Gelezen 12 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 27 Favoriet 1 Recensies 2
Non-fictie Top25's 1   Topics 0

Maggy van Eijk worstelt. Soms met het leven maar vooral met zichzelf. Naast haar leven als jonge vrouw in hartje Londen met bijbehorend sprankelend leven, stuitert ze van paniekaanval naar zelfbeschadiging en van depressie naar overmatig drinken. Maar zo zwaar als haar aandoeningen zijn, zo licht en open kan ze erover schrijven. Onthoud dit als je verdrietig bent is verbazingwekkend herkenbaar, uitermate grappig en ontroerend. Voor iedereen die weleens flipte als de wc-deur niet openging of gewoon een ijzersterk boek wilt lezen.

Maggy van Eijk schreef jarenlang over geestelijke gezondheid voor het populaire BuzzFeed. Tegenwoordig is ze socialmediaredacteur bij BBC. Ze woont in Londen, is verslaafd aan Seinfeld en tweet graag over golden retrievers.

Genre
Literaire non-fictie
Psychologie algemeen
Literaire non-fictie algemeen
Aantal pagina’s
224
Uitgeverij
Spectrum
Laatste editie
23 maart 2018
ISBN
9789000359592 , 9789000359608
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Onthoud dit als je verdrietig bent

door: SterreElisa 1 like
Heftige onderwerpen worden op een toegankelijke manier beschreven. Zeker een goed boek om psychische problemen uit de taboe sfeer te halen. Veel dingen zijn herkenbaar die worden beschreven, ik had verwacht dat boek een positief effect zou hebben op me (zeker gezien de titel), maar dat was niet...

Onthoud dit als je verdrietig bent

door: Musquito (Lindsay Cornette) 1 like ebook
De auteur schrijft vanuit persoonlijke ervaringen en geen enkel onderwerp is taboe. Ik vind het heel knap hoe ze beschrijft wat er allemaal in haar hoofd omgaat. In mijn hoofd is het meestal stil, dus ik kon mij moeilijk voorstellen hoe het eraan toe gaat bij iemand die vaak paniekaanvallen heeft,...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook