Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Ontketen het brein van je kind
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 1 3 0 2 0 1 0

Ontketen het brein van je kind

1

Gelezen 1 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 4 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0

Als ouders en leraren onze kinderen en pubers niet leren hoe ze op een gezonde manier met digitale media kunnen omgaan in hun eigen voordeel, dan zullen de antisociale media dat doen, in hun commerciële voordeel. En dat zou wel eens héél nadelig kunnen zijn voor het welzijn van onze kinderen.

Dit boek biedt een helder en onderbouwd antwoord op vragen zoals: 'Is het aantal uren dat je kind met een schermpje bezig is wel normaal? Hindert gamen en gebruik van sociale media het leervermogen van je kind? En hoe kun je je kinderen tegen overmatig gebruik van digitale media beschermen?'

Theo Compernolle beschrijft niet alleen wat de beste aanpak is, hij legt ook uit waarom. Als mensen begrijpen hoe ze het brein van hun kinderen kunnen bevrijden, zullen ze veel beter hun eigen creatieve oplossingen kunnen bedenken.

+


Genre
Gezondheid & Psychologie
Psychologie algemeen
Aantal pagina’s
192
Uitgeverij
Lannoo
Eerste editie
15 maart 2022
Laatste editie
26 april 2022
ISBN
9789401483506 , 9789401483513


Boekinformatie wijzigenReacties op: Ontketen het brein van je kind

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.