Advertentie
Onzevaders en Weesgegroeten

Onzevaders en Weesgegroeten

1
Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Een reisverhaal met verdieping! Veel toekomstige pelgrims en zij die de ervaring reeds hebben zullen hier zeker plezier aan beleven. Een bijzonder prettig leesbaar boek met treffende illustraties van de schrijver.
Ben van Hengstum

In 'Onzevaders en Weesgegroeten' -de titel zou je in eerste instantie behoorlijk op het verkeerde been kunnen zetten- zit de lezer op de bagagedrager van de fietsende pelgrim, de auteur houdt je met de nodige humor en uitstekende beschrijvingen op de hoogte van wat je kunt zien en beleven. Die beleving is intensief!
H.J.M. Govers

Een sprankelend spontaan humoristisch en emotioneel verslag van een fietstocht naar Santiago de Compostella, dat eigenlijk een reis door het leven van de schrijver is. Zijn kennis van de omgeving en de steden, zijn voorbereidingen op de reis, zijn talenknobbel en zijn ervaringen door zijn hobby’s komen samen in dit boek tot een harmonieus geheel. Het is daardoor een boek geworden dat niet verveelt, maar je meeneemt.
Niko Kerssens

Genre
Reizen & Talen , Literaire non-fictie
Reisverhalen
Aantal pagina’s
175
Uitgeverij
Brave New Books
Laatste editie
29 september 2015
ISBN
9789402138269 , 9789402173888
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic