Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Op de adem van de tijd

De Nederlandse toneelspeelster Suzanna Nanette Sablairolles neemt in 1867 na haar laatste zware rol voor korte tijd afscheid van haar enthousiast publiek. Niemand weet dat ze hoogzwanger is en haar zware dubbelrol speelt tot vier dagen voor ze is uitgerekend. Haar kleding zorgde ervoor dat er veel verborgen bleef. De grens tussen het podium en haar privéleven is flinterdun, maar ze speelt haar rol met verve. De eenheid van tegenspeler Pierre Morin, haar mecenas Tommy en haar persoonlijk regisseur Anton Peters betekenen veel voor haar. De drie-eenheid dreigt echter uiteen te vallen. Is journalist Pieter Staal de vierde man die voor een interview haar met geheimen omgeven leven binnenwandelt? Zelf heeft hij het akelige gevoel dat hij meewerkt aan haar necrologie.
Marja Visscher (Rotterdam, 1951) is schrijver en journalist. Haar brede historische interesse brengt haar geregeld op het spoor van interessante personen met een bijzonder verhaal. Zij vormen voor haar een onuitputtelijke inspiratiebron. Dankzij haar gedegen research en feeling met de geschiedenis is ze in staat om haar romans met veel overtuiging te schrijven.
Toon details

Recensies (7)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Is Op de adem van de tijd het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

Deze thriller trekt je razendsnel mee in een complot met onbetrouwbare staatslieden met hun eigen agenda's, internationale conflicten en hoogoplopende bedreigingen voor de samenleving.

Reageren op Op de adem van de tijd

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.