Meer dan 4,1 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Op de sofa
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 11 4 7 3 1 2 0 1 0

Op de sofa

19

Rank 2104 Gelezen 19 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 21 Favoriet 2 Recensies 2
Non-fictie   Topics 0
Iedereen zit in therapie en wie nog niet in therapie zit zou daar heel snel verandering in moeten brengen. We spitten naar hartenlust in onze zielenroerselen onder professionele, en soms ook minder professionele begeleiding. Dat wroeten gebeurt achter gesloten deuren, terwijl er voor buitenstaanders zoveel valt te leren over de psychische perikelen van anderen.

Daarom vroeg samensteller Maurits de Bruijn dertien schrijvers naar hun ervaringen op de sofa, of aan een keukentafel, op een ongemakkelijk klapstoeltje, per Zoom of tijdens een duinwandeling. Van hypochondrie tot allesvernietigende schaamte, van sisterhood tijdens een gesloten opname tot een cliënt die zich tegen de behandelaar keert — de volgende auteurs laten ons meekijken door de kieren van hun behandelkamer:

Pelumi Adejumo, Oscar van Gelderen, Ashley Igwe, Forugh Karimi, Pepijn Keppel, Chris Kijne, Tobi Lakmaker, Bent Van Looy, Jente Posthuma, Frans Schalkwijk, Inge Schilperoord en Nadia de Vries.
+


Genre
Literaire non-fictie
Literaire essays
Uitgeverij
Das Mag Uitgeverij B.V.
Eerste editie
29 november 2022
Laatste editie
05 december 2022
ISBN
9789493248496 , 9789493248823


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door JannekeSchoorlemmer
Rapporteer deze bijdrage


Recensies (2)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Op de sofa

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.