STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 1 2 0 1 0

Op drift

1

Rank 4261 Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Thrillers & Spanning   Topics 0
Nico en Brechtje hebben De Groenlandse Sloep, Bed & Breakfast van Nico’s ouders in het Amelandse Hollum, overgenomen. Kunstschilder Nico is begonnen aan wat hij zijn ultieme meesterwerk noemt, terwijl Brechtje zich voornamelijk bezighoudt met de B& B. Als Bram, de enige broer van Brechtje, haar een brief vanuit de gevangenis stuurt, komt haar relatie met Nico onder steeds grotere druk te staan. Harmen, Amelands in hart en nieren en goede vriend van Nico en Brechtje, probeert een verzoenende rol te spelen. in zijn vrije tijd verzorgt Harmen wadexcursies, is een verwoed strandjutter, visser, Jjager en begenadigd verhalenverteller.

Tijdens een ruzie met haar ouders praat Brechtje haar mond voorbij over een geheim dat Bram met zich meedraagt. Ze wordt verliefd op een medevrijwilliger van het maritiem museum. Zijn broer is opstapper oude reddingsboot die in een storm in de problemen is geraakt. Ondertussen raakt Bram opnieuw op het criminele pad. De ontwikkelingen komen in een stroomversnelling, de verhouding tussen Nico en Brechtje wordt met de dag hopelozer. De spannende ontknoping zorgt ervoor dat ‘Op Drift’ tot en met de laatste regel boeit. Het boek schetst bovendien een fraai beeld van dit prachtige Waddeneiland.
+


Genre
Thrillers & Spanning
Aantal pagina’s
400
Eerste editie
01 januari 2018
ISBN
9789081533065


Boekinformatie wijzigenReacties op: Op drift

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken