Opgeladen!
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 0 2 0 1 0

Opgeladen!

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 2 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Olympisch schaatskampioen Jochem Uytdehaage deelt in Opgeladen! zijn kennis over krachten en energieën. Een goede werk-privébalans, een betere conditie, presteren op het werk, fit en uitgerust zijn, meer aandacht hebben voor de kinderen, makkelijker kunnen ontspannen. We willen het allemaal, maar in de hectiek van het dagelijkse leven lukt het vaak niet. Jochem Uytdehaage ontdekte na zijn carrière als schaatser dat hij niet vijf, zes dingen tegelijk op honderd procent kon doen. Hij werd te veel afgeleid om werkelijk goed te presteren. Hij analyseerde zowel zijn ervaringen in zijn topsportcarrière als die van daarna en ontdekte wat hij batterijen van energie noemt.
De mentale batterij gaat over kennis, kunde en ervaring. De fysieke batterij over voeding, slaap, beweging en ontspanning. De spirituele batterij richt zich op drive en zingeving en de emotionele batterij gaat over relaties, gedrag en emoties. Deze vier batterijen staan met elkaar in verbinding en zijn van grote invloed op ons dagelijks leven. Opgeladen! van Jochem Uytdehaage is een praktisch boek om met meer energie alles uit je leven te leren halen.
+


Genre
Gezondheid & Psychologie
Psychologie algemeen
Aantal pagina’s
208
Uitgeverij
Ambo|Anthos
Eerste editie
21 juni 2022
Laatste editie
21 juni 2022
ISBN
9789026360381 , 9789026360398


Boekinformatie wijzigenReacties op: Opgeladen!

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken