Advertentie
Paarelketting

Paarelketting

2
Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 1
  Topics 0
In Jenevercity verkeert burgemeester Paarelketting in zwaar weer en wordt verdacht van vriendjespolitiek, machtsmisbruik en angst zaaien. De democratisch gekozen volksvertegenwoordigers laten een integriteitsbureau invliegen om "zorgvuldig en objectief" met haar af te rekenen. De directeuren van het bureau Langee Jaap, Werkmier en Colt gaan dat VVD-varkentje wel eens even wassen. Oud-journalist Teek maakt overuren op zijn anonieme website en spuwt onafgebroken smaad, laster en indianenverhalen de ether in via zijn strak geregisseerde fluistercampagne. De vox populi eist met het schuim op de bek genoegdoening en Steekel de rancuneuze medewerkster van Paarelketting intrigeert dat het een lieve lust is.

Alle bouwstenen zijn aanwezig voor een doldwaze tragikomedie met veel intrige en een uiterst verrassende ontknoping. Dit boekje is geinspireerd door Dantes Inferno, de 5e Kloof van de Maleboge.
Genre
Geschiedenis & Politiek
Aantal pagina’s
140
Uitgeverij
Brave New Books
Laatste editie
21 mei 2019
ISBN
9789402170146 , 9789402192612 , 9789402179354 , 9789402196719
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (1)

Nieuwe Jan Kraemer?

door: Hansboet7777 1 like
De stijl van de schrijver heeft veel weg van Jan Kraemer en Jan Wolkers. Glashelder zonder veel omhaal. Is ook een kwaliteit want sommige schrijvers munten uit in gecompliceerd taalgebruik en dat is niet mijn ding. Wel messcherpe pen en aanrader voor iedereen die overweegt in politiek te gaan of...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook