Advertentie
Patronen doorbreken

Patronen doorbreken

23
Gelezen 27 Aan het lezen 12 Wil ik lezen 41 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie Lijsten 1   Topics 0
Maak je steeds weer dezelfde fouten in het leven, terwijl je je hebt voorgenomen om een volgende keer anders te reageren? Vertoont je gedrag hardnekkige patronen, die je zeer tegen je zin niet eenvoudig kunt doorbreken? In dat geval helpt schematherapie je verder.
Schematherapie leert je om de oorsprong van je gedragspatronen te doorgronden, hun invloed op je alledaagse leven te onderzoeken en jezelf zodanig te veranderen dat je je beter gaat voelen en beter voor jezelf kunt zorgen en opkomen.
Aan de hand van vele voorbeelden en online beschikbare invuloefeningen maakt Patronen doorbreken duidelijk hoe patronen van gedrag, gedachten en gevoelens zijn ontstaan en hoe je die kunt veranderen.
Hannie van Genderen is klinisch psycholoog en coördinator research, development & education bij de RIAGG Maastricht. Gitta Jacob en Laura Seebauer zijn beiden als psychotherapeut verbonden aan de universiteit van Freiburg, Duitsland.
Genre
Gezondheid & Psychologie
Psychologie algemeen
Uitgeverij
Uitgeverij Nieuwezijds b.v.
Laatste editie
13 september 2012
ISBN
9789057123559
+

Boekinformatie wijzigen

Lezerswaarderingen

5 5 4 12 3 6 2 0 1 0

Artikelen over Patronen doorbreken

  Meer artikelen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic