Meer dan 4,7 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Peter & Annelies

Peter en zijn zusje Annelies beleven samen leuke en spannende avonturen. Ze vangen kikkers op de boerderij, hebben de grootste lol met hamsters die in de kerstvakantie komen logeren, en laten zelfs de geit van Annelies op het ijs lopen! Daarnaast gaan ze in de zomervakantie kamperen in Frankrijk. Ook op school, in groep 1 en 2, maken ze van alles mee. Zo hebben ze een onvergetelijke schoolreis en wordt er een groot jubileumfeest georganiseerd. Voor kinderen vanaf ca. 3 jaar.


Toon details

Schrijf een recensie

Is Peter & Annelies het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Gesponsord

De nieuwe, betoverende roman van Cristina Caboni! In Het honingpad vindt Alice zichzelf tijdens de zoektocht naar haar familiegeschiedenis.

De Hebban Debuutprijs 2023 is gewonnen door Forugh Karimi met haar debuutroman De moeders van Mahipar. Een wrang, maar vooral heel liefdevol verhaal over de band tussen moeder en zoon.

Als allereerste Hebban Boek van de Maand is de weergaloze roman Alles wat had kunnen zijn van de Nigeriaanse schrijfster Ayọ̀bámi Adébáyọ̀ gekozen door het Hebban Panel. Laat dit boek je uitdagen.

Reageren op Peter & Annelies

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.