Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Pindakaas3
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 1 4 5 3 1 2 0 1 0

Pindakaas en Sushi 3

7

Gelezen 9 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 7 Favoriet 0 Recensies 3
Young adult Artikelen 1 Spots 4   Topics 0

‘Je kunt iets zo hard willen, zo grenzeloos genadeloos veel, dat het bezield raakt. Naar adem snakt. Lééft.’ De vriendschap is verbroken. Na de vakantie in Japan is Marles relatie met Flo over en kan beste vriendin Joyce haar bloed wel drinken. Terug in Nederland moet ze bovendien het loodzware eerste jaar Japanstudies zien te overleven. Maar Marle heeft een plan om de wereld op zijn kop te zetten – de vraag is alleen of haar dat niet alles zal kosten waarvoor ze heeft geknokt. -- Hoever zou je gaan om het weer goed te maken? Kom erachter in deze sprankelende en originele young adult-roman voor iedereen met een warm hart voor Japan. Het slot van de populaire Pindakaas en Sushi-boekenreeks van Roderick Leeuwenhart!

+


Genre
Young Adult
Fictie 15+
Serie
Pindakaas en Sushi 3
Uitgeverij
Uitgeverij Leeuwenhart
Eerste editie
21 februari 2017
Laatste editie
21 februari 2017
ISBN
9789082220520


Boekinformatie wijzigen


Recensies (3)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Pindakaas en Sushi 3

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.