Advertentie
Portals II

Portals II

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Dit verhaal is het vervolg op mijn boek Portals. Dat verhaal ging over trollen, magische dieren en geheime ceremonies van de native Americans, de vuurvogel en meer interessante onderwerpen uit verschillende dimensies. De hoofdrolspelers waren Cheveyo, een indianen meisje dat was geboren op de wilde prairie en Ahiga Tuari een jongetje uit de stad dat op tweejarige leeftijd door zijn moeder mee naar het oerwoud was genomen om een krachtplek te maken. De twee tienjarige kinderen waren elkaars beste en enige vrienden. Ze waren onafscheidelijk en op de dag dat ze verliefd werden konden ze niet meer zonder elkaar.
Portals II - het zevende niveau, is een vervolg. Er is inmiddels een tweeling geboren in de nieuwe nederzetting van Ahiga Tuari en Cheveyo. Op 10-jarige leeftijd krijgt de tweeling, Aditti en Ashkii genaamd de opdracht om in de magische onderwaterwereld op zoek te gaan naar 4 Adizikoon stenen. Ze moeten de aarde redden en komen na het beleven van verschillende avonturen terug met wijze lessen die ze van magische wezens hebben doorgekregen. Lessen die gaan over pure gedachtes zonder oordeel, die zorgen dat je je weer vrij kunt voelen.
Genre
Religie & Spiritualiteit
Spiritualiteit
Aantal pagina’s
165
Uitgeverij
Brave New Books
Laatste editie
27 mei 2020
ISBN
9789464054347
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic