Advertentie
Pretty little liars  Omnibus deel 1 en 2

Pretty little liars Omnibus deel 1 en 2

0
Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
  Topics 0
Mooie meisjes hebben soms gruwelijke geheimen: Rosewood, Pennsylvania ¿ tussen de Mercedessen, de gigantische villa's en de perfect bijgehouden sierheggen, viert het geroddel hoogtij. En dat is niet vreemd, want iedereen heeft wel wat te verbergen, en dat geldt zeker voor het groepje middelbare-schoolvriendinnen van Aria. Zijzelf heeft een affaire met haar leraar Engels, Spencer heeft een oogje op het lekkere vriendje van haar zus en Hanna gebruikt gemene trucjes om mooi te blijven. Samen delen ze echter een geheim dat nog veel gruwelijker is, maar dat niemand anders kent. Tot ze op een dag berichtjes ontvangen van iemand die zich 'A' noemt. Is 'A' Alison, hun beste vriendin die drie jaar geleden is verdwenen¿?

Zijn je beste vriendinnen te vertrouwen?: In het rijkeluisstadje Rosewood, Pennsylvania, waar achter de liefste glimlach een verschrikkelijk geheim kan schuilgaan, zijn vier 'pretty little liars' ¿ Spencer, Aria, Emily, and Hanna ¿ heel ondeugend¿ Spencer heeft het vriendje van haar zus afgepakt. Aria heeft een gebroken hart vanwege haar leraar Engels. Emily is dol op haar nieuwe vriendin Maya¿ meer dan dol zelfs. En Hanna wil er zo wanhopig graag onberispelijk uitzien dat ze er letterlijk ziek van wordt. Maar het ergst van alles is een afschuwelijk geheim ¿ en als dat uitkomt kan dat hun fijne leventjes ruïneren. En iemand die zich 'A' noemt dreigt dat te gaan doen. Maar wie is deze geheimzinnige 'A'? Zijn je beste vriendinnen te vertrouwen? is het tweede deel in de verslavend spannende serie Pretty Little Liars
Aantal pagina’s
479
Uitgeverij
The House of Books
Laatste editie
18 augustus 2010
ISBN
9789044327465
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic