Advertentie

Prinselijke playboy

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
Feelgood   Topics 0
KORT VERHAAL
 
Ella Jamison leeft voor haar werk. Sinds haar baas, architect Chase Bryant, haar van een vernederende situatie heeft gered, heeft ze zich compleet in dienst gesteld van zijn bureau. Toch moet ze even slikken wanneer hij haar vraagt om prins Philippe Montvidant rond te leiden in New York. Mannen als deze arrogante, egocentrische playboy-prins kan ze niet uitstaan! Maar ja, het bedrijf heeft zijn klandizie nodig, en dat gaat voor alles…
 
Philippes playboy-act heeft zijn piepkleine land de publiciteit bezorgd die het zo hard nodig had. Jammer alleen dat mensen als Ella niet verder kijken dan de krantenkoppen en dus nooit de man achter de sensatieverhalen ontdekken. En om de een of andere reden wil hij wanhopig graag dat zij hem leert kennen zoals hij werkelijk is. Maar áls het hem al lukt haar de ogen te openen, zal ze dan blij zijn met wat ze ziet?
 
+


Genre
Romantiek
Romantiek
Uitgeverij
Harpercollins
Eerste editie
22 september 2020
Laatste editie
29 september 2020
ISBN
9789402548945


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partnersReacties op: Prinselijke playboy

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken