Advertentie

Prinses Pruilsnuit (of de uitvinding van de slagroomspuit)

3

Gelezen 3 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 3 Favoriet 0 Recensies 0
Junior   Topics 0
Koning Serafinus en koningin Afrodesia van Koekamanga zitten met de handen in het haar. Hun blauwbloedmooie, maar superkieskeurige en keikoppige dochter Asteria heeft nog altijd geen vriendje. En ze wil er ook geen meer sinds prins Karus van Tirania haar hand niet heeft gevraagd. Toch kijken de koning en de koningin verlangend uit naar een troonopvolger.

Dus stelt Zazapus de Wijze voor om een wedstrijd te organiseren. Wie op het altijd zure gezicht van de prinses een zoete glimlach kan toveren, mag met haar trouwen. De dag van de wedstrijd stroomt het grote binnenplein van het koninklijk paleis boordevol met prinsen, clowns, acrobaten, krachtpatsers, leeuwentemmers, uitvinders en andere vreemde vogels…

Prinses Pruilsnuit is een grappig fabelsprookje waarin – net zoals in het echte leven – de liefde overwint en uiteindelijk zelfs het meest verzuurde hart zoetig laat smelten.
+


Genre
Kind & Jeugd
Prentenboeken (<6 jaar)
Aantal pagina’s
32
Uitgeverij
Halewyck, Uitgeverij Van
Eerste editie
07 oktober 2019
Laatste editie
07 oktober 2019
ISBN
9789461319869


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partnersReacties op: Prinses Pruilsnuit (of de uitvinding van de slagroomspuit)

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken