Meer dan 4,7 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Project Evil

David, Bo, Ewa en Louie gaan met klas H3B op kamp. De klas wordt in twee groepen verdeeld: de leerlingen met blauwe ogen zitten bij elkaar en de leerlingen met bruine ogen zitten bij elkaar. De blauwogen hebben de leiding over het huishouden en de bruinogen over sport en spel. Tijdens het kamp ontstaat er een strijd tussen de twee groepen. Het kamp dat zo relaxed en gezellig had moeten worden, verandert in een regelrechte nachtmerrie. Een nachtmerrie die verdacht veel gelijkenis heeft met de documentaire die H3B eerder die week tijdens geschiedenis heeft gekeken…
Toon details

Schrijf een recensie

Is Project Evil het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

De nieuwe, betoverende roman van Cristina Caboni! In Het honingpad vindt Alice zichzelf tijdens de zoektocht naar haar familiegeschiedenis.

De Hebban Debuutprijs 2023 is gewonnen door Forugh Karimi met haar debuutroman De moeders van Mahipar. Een wrang, maar vooral heel liefdevol verhaal over de band tussen moeder en zoon.

Als allereerste Hebban Boek van de Maand is de weergaloze roman Alles wat had kunnen zijn van de Nigeriaanse schrijfster Ayọ̀bámi Adébáyọ̀ gekozen door het Hebban Panel. Laat dit boek je uitdagen.

Reageren op Project Evil

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.