Advertentie

Rachel of het mysterie van de liefde

1

Rank 4671 Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 4 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0
Het verhaal van een zeventienjarig Joods meisje, Rachel. Geert Kimpen Haar vader klampt zich aan haar vast, maar kleine meisjes worden groot. Wanneer hij haar aanbidder uit de stad verdrijft, slaat zij de deur achter zich dicht. Ze kan alleen terecht bij die vriendelijke priester, die wel ziet hoe bijzonder zij is. Onwetend van het grote meesterplan dat de priester voorbereidt en waarvoor hij haar nodig heeft. Een jong Joods meisje, net zo mooi, en net zo onschuldig, als de maagd Maria. En opeens is er geen weg meer terug. In korte tijd verandert Rachel van een onschuldig meisje in een bewuste vrouw, een vrouw die haar missie vindt en de kracht van haar seksualiteit ontdekt.

Een verhaal over het grootste mysterie van de menselijke natuur… het vermogen om ondanks alles lief te hebben.

‘Zo boeiend dat je het in één keer uit wilt lezen’ Paravisie

‘Mooi geschreven, met filosofische verhandelingen over het leven en de liefde’
De Telegraaf

Na zijn debuutroman De kabbalist (meer dan 100.000 verkochte exemplaren en uitgegeven in meer dan vijftien landen) schreef Geert Kimpen de succesvolle romans De geheime Newton, De prins van Filettino en Het meisje dat aan de oever verscheen. Rachel, of het mysterie van de liefde is Geert Kimpens derde roman. Op basis van de lezing over dit boek verscheen het boek De magie van de liefde met de zes liefdeswetten die iedereen kan toepassen.
+


Genre
Literatuur & Romans
Literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
376
Uitgeverij
London Books
Eerste editie
23 november 2020
Laatste editie
23 november 2020
ISBN
9789493191303


Boekinformatie wijzigen

Advertentie


Reacties op: Rachel of het mysterie van de liefde

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.