Meer dan 4,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Rauwkost

Tv-kok en kijkcijferkanon Wout Dumoulin keert op een avond na een lange fotoshoot terug naar zijn auto in de parkeergarage onder het Ladeuzeplein en wordt plots ontvoerd.

Wanneer kort nadien zijn lijk opduikt, gaat de bal aan het rollen. Een seriemoordenaar met een verdorven zin voor ritueel en symboliek blijkt het op bekende chefs gemunt te hebben...

Toon details

Recensies (7)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Is Rauwkost het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

De nieuwe, betoverende roman van Cristina Caboni! In Het honingpad vindt Alice zichzelf tijdens de zoektocht naar haar familiegeschiedenis.

De Hebban Debuutprijs 2023 is gewonnen door Forugh Karimi met haar debuutroman De moeders van Mahipar. Een wrang, maar vooral heel liefdevol verhaal over de band tussen moeder en zoon.

Als allereerste Hebban Boek van de Maand is de weergaloze roman Alles wat had kunnen zijn van de Nigeriaanse schrijfster Ayọ̀bámi Adébáyọ̀ gekozen door het Hebban Panel. Laat dit boek je uitdagen.

Reageren op Rauwkost

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.