Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Raveleijn
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 46 4 65 3 46 2 3 1 2

Raveleijn

162

Gelezen 264 Aan het lezen 5 Wil ik lezen 40 Favoriet 12 Recensies 11
Junior Lijsten 5 Spots 1   Topics 0
RAVELEIJN

...waar raven ruijters zullen zeijn

Thomas, Joost, Maurits en tweelingzussen Emma en Lisa verhuizen met hun ouders van de stad naar een afgelegen dorp. Daar gebeurt iets ongelooflijks. Wanneer zij, gelokt door raven en een geheimzinnige stem, onder een oude stadspoort doorgaan, veranderen ze in ruiters te paard.

Tot hun schrik komen ze erachter dat zij De Vijf zijn. Volgens een oude voorspelling moeten zij de magische stad Raveleijn en haar bewoners bevrijden van hun overheerser graaf Olaf Grafhart en zijn monsterlijke wezens. Het lot van Raveleijn ligt in handen van Thomas en zijn broers en zussen.

Maar hoe komen ze aan de magische krachten die nodig zijn om Raveleijn te bevrijden? En welke rol speelt het mysterieuze meisje Samira?
+


Genre
Kind & Jeugd
Fictie 10-12 jaar
Illustraties
Efteling Bv
Uitgeverij
Uitgeverij Leopold B.V.
Eerste editie
07 april 2011
Laatste editie
05 juni 2012
ISBN
9789025860820


Boekinformatie wijzigen


Recensies (11)

Keuze van de redactie

Een verhaal waar je helemaal in opgaat

door: Marjoke Eikelenboom 1 like

In 2011 hebben Paul van Loon en de Efteling samen een verhaal bedacht over het stadje Raveleijn. Daarvan is op RTL een tv-serie verschenen en in de Efteling is een show ontwikkeld met ruiters, paarden en raven. Dit is het boek dat hoort bij de show en de serie.

In het verhaal verhuist de familie...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Raveleijn

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.