Advertentie

Red War

20

Gelezen 22 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 9 Favoriet 0 Recensies 3
Thrillers & Spanning Artikelen 1   Topics 0

Mitch Rapp moet alle zeilen bijzetten om te voorkomen dat de ernstig zieke Russische leider een allesvernietigende oorlog tegen het Westen begint. Als de Russische president Maxim Krupin te horen krijgt dat hij een ongeneeslijke hersentumor heeft, is hij vastbesloten niet op te geven en aan de macht te blijven. Zijn eerste besluit is om al zijn landgenoten die een gevaar voor hem vormen, te vermoorden of in de cel te stoppen. Maar dan verergert zijn toestand zo dat hij naar zwaardere afleidingsacties wil grijpen: oorlog met het Westen. Als CIA-directeur Irene Kennedy verneemt hoe ernstig het met Krupins gezondheid is gesteld, begrijpt ze dat de VS met een tegenstander geconfronteerd worden die niets te verliezen heeft. De enige manier om een conflict te vermijden, dat mogelijk miljoenen slachtoffers zou eisen, is Mitch Rapp met een levensgevaarlijke opdracht naar Rusland sturen. Als Rapp in zijn opdracht slaagt, dan is een oorlog afgewend. Maar als zijn missie ontdekt wordt, zullen Rusland en Amerika door zijn toedoen in een conflict verzeild raken dat geen van beide landen overlevingskansen biedt.

+


Genre
Thrillers & Spanning
Thriller
Aantal pagina’s
400
Uitgeverij
Karakter Uitgevers B.V.
Eerste editie
12 oktober 2018
Laatste editie
15 november 2018
ISBN
9789045218113 , 9789045218212


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (3)

Keuze van de redactie

Enorme zevenmijlslaarzen

door: Anne Terwisscha 1 like

Kroepin, de Russische president, is ernstig ziek. Hij heeft een hersentumor die hem binnen enkele maanden fataal zal worden. De gedachte dat hij toch niets te verliezen heeft, doet hem besluiten om Rusland in een oorlog te storten, te beginnen met een aanval op de Baltische staten. Maar eerst...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Red War

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken