Robijnrood (limited edition)

De Edelsteen-trilogie steelt al ruim vijftien jaar de harten van lezers. We vieren dit met drie geweldige limited editions.
In deze superromantische serie maken we kennis met de zestienjarige Gwendolyn Shepherd die, tegen alle verwachtingen van haar unieke familie in, een zeldzaam tijdreisgen heeft geërfd. Zonder enige voorbereiding komt Gwendolyn terecht in de magische wereld van tijdreizen, historische kostuums, luxe dansfeesten, een geheim genootschap én een machtige graaf. Dat ze dit avontuur moet aangaan met de knappe Gideon maakt het voor Gwendolyn allemaal net iets minder erg.
Speciaal voor dit feestelijke jubileum heeft Kerstin Gier de trilogie volledig herzien; ze voegde bovendien een exclusief voorwoord toe, hoofdstukken vanuit Gideons perspectief en bonusmateriaal over de kronieken van de Wachters.
Toon details

Schrijf een recensie

Is Robijnrood (limited edition) het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Reageren op Robijnrood (limited edition)