Advertentie

Roos' perikelen

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 2 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Het was onmogelijk en tegelijk onvermijdelijk dat René en ik samenkwamen. Ik was pas getrouwd, net 23 geworden, hij net van school op zijn 21ste . Toch wist ik op het moment dat wij elkaar aankeken dat mijn leven voor altijd was veranderd. Met onze heel verschillende achtergronden was het niet gemakkelijk samen een leven op te bouwen. Ik weet zelfs niet of wij bij elkaar hadden kunnen blijven wanneer wij niet, vanwege de komst van onze eerste dochter, na iets meer dan een jaar waren getrouwd. De uitdagingen waren daarvoor feitelijk te groot. De breuk die ontstond in de familie was verdrietig en gaf ons tegelijk de kans ons leven op te bouwen op onze eigen manier. We namen de verantwoordelijkheid waarmee dat gepaard ging en daar zijn we samen in gegroeid.

De basis van dit boek is het zelfhulpschrift dat ik begon in deze moeilijke tijd en dat ik uiteindelijk 12½ jaar naast mijn dagboek heb geschreven. De liefde was er vanaf het begin en heeft zich kunnen ontwikkelen doordat we leerden communiceren. En door de jaren heen heb ik steeds beter begrepen dat goed communiceren niet gemakkelijk is maar wel cruciaal…voor alles.
+


Genre
Literaire non-fictie
Biografieen literaire auteurs
Aantal pagina’s
255
Uitgeverij
Brave New Books
Eerste editie
03 maart 2021
Laatste editie
03 maart 2021
ISBN
9789464186246


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partnersReacties op: Roos' perikelen

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken