RUST IN JE KOP
EEN OPGERUIMD HOOFD IN 30 DAGEN
Je hoofd is geen opslagruimte. Toch behandelen we het vaak wel zo. We bewaren gedachten, zorgen, to‑do’s, gesprekken, verwachtingen en eisen van onszelf. Het stapelt zich op tot een mentale zolder waar je nauwelijks nog kunt bewegen. Dit boek helpt je die ruimte terug te winnen.
Rust in je Kop is een nuchter, praktisch en vriendelijk 30‑dagenprogramma voor iedereen met stress, overprikkeling, mentale ruis of multitaskmoeheid. Geen zweverigheid of ingewikkelde theorie, maar kleine stappen die direct lucht geven. Je leert hoe mentale rommel ontstaat, welke patronen je hoofd vullen en hoe je met eenvoudige oefeningen meer rust, overzicht en focus creëert.
Elke dag heeft een helder doel, een korte oefening en een reflectie. Je hoeft niets voor te bereiden of perfect te doen. Je hoeft alleen maar te beginnen.
Na 30 dagen heb je meer mentale ruimte, meer grip op je aandacht en een hoofd dat weer voelt als een plek waar je graag bent. Met onderhoudstips en een hoofdstuk over leven met een opgeruimd hoofd blijft die ruimte ook echt van jou.
Dit is mentale minimalisme voor iedereen die verlangt naar rust, helderheid en eenvoud - in je hoofd, niet in je huis.
- Uitgeverij
- Mijnbestseller B.V.