Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Salt fat acid heat

Soon to be a Netflix series in October 2018

WINNER OF THE FORTNUM & MASON BEST DEBUT FOOD BOOK 2018

Sunday Times Food Book of the Year and New York Times bestseller

While cooking at Chez Panisse at the start of her career, Samin Nosrat noticed that amid the chaos of the kitchen there were four key principles that her fellow chefs would always fall back on to make their food better: Salt, Fat, Acid and Heat.

By mastering these four variables, Samin found the confidence to trust her instincts in the kitchen and cook delicious meals with any ingredients. And with her simple but revolutionary method, she has taught masterclasses to give both professionals and amateurs the skills to cook instinctively.

Whether you want to balance your vinaigrette, perfectly caramelise your roasted vegetables or braise meltingly tender stews, Samin's canon of 100 essential recipes and their dozens of variations will teach you how.

Toon details

Schrijf een recensie

Is Salt fat acid heat het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Reageren op Salt fat acid heat

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.