Nora-roberts-samenspel
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 1 4 3 3 9 2 3 1 0

Samenspel

16

Gelezen 15 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 15 Favoriet 0 Recensies 0
Feelgood   Topics 0

Gemengd dubbel
Het is drie jaar geleden dat publiekslieveling Astrid ‘The Face’ Wolfe de tenniswereld de rug toekeerde. En het is drie jaar geleden dat ze meervoudig kampioen Tim Starbuck zonder enige uitleg verliet om Lady Wickerton te worden. Nu is ze terug, en het publiek verwelkomt haar come-back met open armen - evenals Tim. Hij maakt haar meer dan duidelijk dat het tussen hen nog niet is afgelopen. Wat is er eigenlijk gebeurd, die drie jaar geleden? En kunnen ze daarover praten zonder alles opnieuw kapot te maken?

Nevels in de nacht
Voor het onderzoek naar de dood van Anne Trulane zal journaliste Laurel Armand de moerassen van New Orleans in moeten. En dat is niet het enige. Ze ontkomt er ook niet aan een bezoek aan de man te brengen op wie ze als tiener smoorverliefd was: de echtgenoot van Anne. Maar de grootste hindernis is nog wel haar rivaal Matt Bates, met wie ze in het broeierige zuiden nauw zal moeten samenwerken

+


Genre
Feelgood

Romantiek
Uitgeverij
Harlequin Holland
Eerste editie
14 januari 2014
Laatste editie
24 januari 2017
ISBN
9789034772527 , 9789402752403


Boekinformatie wijzigenReacties op: Samenspel

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken