Savage Oath

Pia Sinclair
Besiana

Ik werd gestuurd om hem te bespioneren.Om te trouwen met Domenico Rossetti, de erfgenaam van New Yorks meest gevreesde misdaadfamilie, en zijn imperium van binnenuit te vernietigen.Ik ben hiervoor getraind. Opgevoed met gehoorzaamheid, leugens en overleven in stilte.

Dus ik glimlachte. Beloofde loyaliteit. Speelde de perfecte echtgenote.Terwijl ik ondertussen informatie doorspeelde aan de man die me werkelijk bezat: mijn vader.

Maar op Dom was ik niet voorbereid.Hij is koud. Beheerst. Levensgevaarlijk. En de enige man die me ooit heeft aangekeken alsof ik meer was dan een pion.

Hoe dieper ik in zijn wereld wegzakte, hoe moeilijker het werd om de mijne te behouden.

En toen het ultieme verraad kwam, moest ik een onmogelijke keuze maken:Mijn familie – of de man van wie ik nooit had mogen houden.

Domenico

Ik wist dat Besiana Dushku gevaarlijk was op het moment dat ik haar zag.Te beheerst. Te perfect. Te voorzichtig.

Een vrouw grootgebracht met geheimen, aan mij uitgehuwelijkt als een geschenk verpakt in bloed.Ik liet haar toe in mijn huis. Mijn familie. Mijn imperium.

En ik gaf haar toegang tot het enige wat ik haar nooit had mogen geven – Iride, de designerdrug die ons onstuitbaar kon maken.Ze zegt dat ze loyaal is.

Maar ik weet wel beter.Onder haar schoonheid schuilt strategie. Achter haar glimlach, berekening.

En toch kan ik niet bij haar wegblijven.Want elke keer dat ze me tart, wil ik haar meer.

Elke keer dat ze liegt, heb ik de waarheid nodig.

En als ze een spel met me speelt – als dit hele huwelijk een spel is –Dan zal ze erachter komen dat ik niet verlies.
Toon details

Schrijf een recensie

Is Savage Oath het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Reageren op Savage Oath