Advertentie
Schatrijk & onweerstaanbaar

Schatrijk & onweerstaanbaar

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
Feelgood   Topics 0
Deze machtige Griekse broers zijn niet van plan zich te binden, maar de liefde trekt haar eigen plan…
 
Normaliter houdt Brianna’s baas, tycoon Sakis Pantelides, zaken en plezier strikt gescheiden. Maar als ze na een incident met een van zijn olietankers ineens dag en nacht moeten samenwerken, lijkt hij die regel te negeren. Brianna is compleet in de war. Moet ze nu van zijn aandacht genieten of moet ze hun verhouding zakelijk houden?
 
Perla schaamt zich dood! Ze heeft de nacht doorgebracht met een man die ze pas de vorige avond heeft ontmoet. En al is Arion Pantelides nog zo sexy, zulk gedrag is niets voor haar. Beschaamd sluipt ze het hotel uit, ervan overtuigd dat ze hem nooit meer zal zien. Des te schokkender is het wanneer ze hem twee dagen later plots recht in de ogen kijkt…
 
Eigenlijk wil Inez maar één ding: vrijheid. Theo Pantelides’ maîtresse spelen past dan ook absoluut niet in haar plannen. Om haar vader van de financiële ondergang te redden, kan ze echter niet anders dan ingaan op Theo’s eis. Tot haar verwarring merkt ze algauw dat haar verlangen naar vrijheid omslaat in een verlangen naar… hem!
Genre
Romantiek
Uitgeverij
Harlequin
Laatste editie
14 april 2020
ISBN
9789402545470
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic