Schoppenvrouw
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 2 2 0 1 0

Schoppenvrouw

2

Gelezen 3 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 3 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0
Op een avond hoort de jonge genieofficier Herman, hoe de oude gravin *** in haar jeugd ooit een fortuin met kaartspelen won dankzij het geheim dat de mysterieuze graaf van Saint-Germain haar had toevertrouwd. Begerig om zijn rijkdom te vergroten verlangt hij haar geheim te kennen. Maar hoe moet hij dat aanpakken?

Door een gelukkig toeval brengt het lot de jonge en mooie Liza, de pleegdochter van de gravin, op zijn weg. Dankzij haar hulp weet Herman op een avond tot de slaapkamer van de gravin door te dringen. In zijn verdwazing waant hij zijn doel reeds binnen handbereik! Maar dan slaat het noodlot onherroepelijk toe ...

Met deze magistrale/meeslepende vertelling heeft de grote russische dichter Aleksandr Poesjkin (1799-1837) een uniek meesterwerk geschapen, dat al bijna twee eeuwen lang talloze lezers heeft weten te fascineren en vele schrijvers heeft geïnspireerd. Nu in een nieuwe, geheel herziene vertaling, en voorzien van diverse verklarende noten.
+


Genre
Literatuur & Romans
Vertaalde literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
50
Uitgeverij
Almaz
Eerste editie
15 mei 2018
Laatste editie
16 mei 2018
ISBN
9789492991003


Boekinformatie wijzigenReacties op: Schoppenvrouw

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken