Advertentie

Seriemoordenaars In De Gezondheidszorg

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Zo nu en dan verschijnen er in de media berichten over verpleegkundigen of artsen die hun patiënten hebben vermoord. Ondanks de verontrustende, harde feiten ziet Paula Lampe kans om, mede door haar onderkoelde en toegankelijke stijl, een non-fictie boek te schrijven dat leest als een serie spannende verhalen.

Na intensief onderzoek beschrijft zij 23 waar gebeurde zaken die ieders verbeelding te boven gaan. De auteur neemt de lezer mee naar de dader zijn jeugd en diens motief. Waarbij de verbijsterende conclusie is dat langdurig niemand iets in de gaten heeft, en wanneer iemand onraad ruikt, klokkenluiders stelselmatig genegeerd worden en instellingen de misdaden in de doofpot proberen te stoppen.

Waarmee zij op heldere wijze inzicht geeft in deze vorm van criminaliteit die wereldwijd plaatsvindt op locaties waar niemand ze verwacht, door personeel dat buiten elke verdenking staat en op een manier die voor volstrekt onmogelijk wordt gehouden.
+


Genre
Non-fictie
Laatste editie
31 december 2014
ISBN
9789402125788


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie


Reacties op: Seriemoordenaars In De Gezondheidszorg

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.