Advertentie

Sevilla

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Sevilla overdondert je van bij aankomst met haar rijke en monumentale verleden. De zonovergoten hoofdstad van Andalusië was ooit een smeltkroes van verschillende volkeren en godsdiensten die elk hun stempel drukten op het uitzicht van de stad.
Sevilla ontdekken is je vergapen aan imposante bouwwerken, de meesterwerken van de allergrootste Spaanse kunstenaars, wervelende flamenco en de mooiste keramiek.
Sevilla proeven is verdwalen in een labyrint van smalle steegjes en sfeervolle pleintjes, en tapas eten
in authentieke barretjes.
Heden en verleden gaan hier hand in hand. Eigentijdse winkelstraten liggen op een steenworp
van het historisch centrum, vol legendes en volksverhalen. Tradities worden in ere gehouden tijdens vaak religieus geïnspireerde feesten en processies die op elke bezoeker een blijvende indruk nalaten. Sevilla is een parel onder de zon, een stad die je verleidt en doet verlangen naar een snel weerzien.

Na ‘Andalusië, rondreis langs de mooiste plekjes’ is deze gids voor Sevilla het tweede boek van Suzanne Caes en Walter Bouwen in de reeks Spanje reisgidsen van PassePartout. Andalusië is hun tweede thuis, en na al die jaren van rondreizen door de regio zijn ze nog lang niet uitgekeken op al het moois dat het zuiden van Spanje te bieden heeft
Genre
Reizen & Talen
Reisgidsen Europa
Aantal pagina’s
160
Uitgeverij
PassePartout reizen
Laatste editie
01 december 2020
ISBN
9789493201040
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic