Advertentie

Spelbreker

87
Gelezen 115 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 48 Favoriet 3 Recensies 2
Feelgood Lijsten 1 Spots 3   Topics 0

Dylan is ervan overtuigd dat ze de wereld een betere plek kan maken, als ze er maar fel genoeg voor strijdt. Om welk goed doel het ook gaat, Dylan staat op de barricaden. Wanneer ze door de politie wordt weggestuurd bij een protest, weigert ze te vertrekken en wordt gearresteerd.
Silas Moore is goed in twee dingen: football en problemen veroorzaken. Na een vechtpartij belandt hij een nachtje in de cel, en daar ontmoet hij wereldverbeteraar Dylan. Hij kent dat soort meisjes, denkt hij, die een gebroken jongen zoeken om te repareren en er de perfecte vriend van te kneden. Maar hij is helemaal niet gebroken. En hij heeft Dylan echt niet nodig. Of toch wel…?

Genre
Romantiek
Romantiek
Fictie 15+
Serie
Rusk University (2)
Aantal pagina’s
272
Uitgeverij
Q
Laatste editie
20 juni 2017
ISBN
9789021407067 , 9789021407074 , 9789021415130
+Boekinformatie wijzigen

Door lezers

Liefde voor YA / Gelezen in juli
31 juli 2018 5 reacties
Liefde voor YA / Music Monday #2
27 november 2017 8 reacties
  Meer artikelen van lezers

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lees verder
Recensies

Keuze van de redactie
Kamila Straatsburg Hebban Recensent

Liefde als genezing en volledige overgave

door: Kamila Straatsburg

Voor iedereen die mentaal jonger is dan dertig. Voor iedereen die geen vertrouwen meer heeft in de mensheid. Voor iedereen die vindt dat het even somber en moeilijk is. Voor iedereen die klaagt en jammert over de doelloosheid en weinige interesses bij jonge mensen. Voor iedereen die blij wil worden...

Spelen

door: Els Van Haute 1 like
Spelbreker door Cora Carmack ‘Feelgood roman’ staat op de cover, en dat klopt helemaal. Een boek om in je vakantie te lezen, ergens in een hangmat of aan een zwembad. Of gewoon thuis in de zetel onder een dekentje. Je leest Spelbreker omdat je jezelf enkele uren op een aangename manier van de...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook