Advertentie

Spelenderwijs opvoeden van uw pup

0
Rank 4398 Gelezen 0 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Sinds de invoering van gehoorzaamheidstraining voor honden is er nogal wat veranderd. Door onderzoek is er zo veel meer bekend geworden over hoe honden leren en hoe bazen invloed kunnen uitoefenen op de ontwikkeling van gedrag, dat bijna alle boeken hierover snel achterhaald zijn. Als schrijver kun je hierop inspelen. Simpelweg door mee te gaan met de laatste ontwikkelingen en te zorgen dat het boek dat je hebt geschreven continu wordt aangepast en bijgesteld.

Dit is zo'n boek. De schrijver, Peter Beekman, traint al meer dan twintig jaar honden. Hij heeft inmiddels geleerd dat het niet verstandig is om achter maar één specifieke methode aan te lopen. ‘We moeten kijken naar die methode waar de hond het meest gevoelig voor is én die het handigst toepasbaar is voor de baas.' Beekman heeft in Nederland de Black Box-Methode® geïntroduceerd, een methode waarin de manier aangepast worden aan de specifieke behoefte van de combinatie.

In dit boek wordt niet alleen beschreven dát je moet socialiseren, maar ook hoe. Het boek geeft aan hoe je kunt proberen je hond op te voeden maar ook wat je moet doen als die manier nu net eens niet werkt. Het boek gaat bovendien in op wat je moet doen als er iets mis gaat in de opvoeding. Bijna alles is te herstellen, als het maar ‘spelenderwijs’ gebeurt.

Van ‘Spelenderwijs opvoeden van uw pup’ zijn, in de verschillende versies, al meer dan 40.000 exemplaren verkocht. Het boek wordt aangeraden op hondenscholen, meegegeven met puppy’s door fokkers en heeft al heel wat bazen geholpen hun hond zo leuk maar ook zo efficiënt mogelijk op te voeden.
Genre
Non-fictie
Aantal pagina’s
158
Uitgeverij
Bloemendal Uitgevers b.v.
ISBN
9789077462126
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker