STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 0 2 0 1 0

Spiegelpunten

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Ren elsma & Silvie Rohde
SPIEGELPUNTEN
Een dieper inzicht in de horoscoop
Vrijwel elke astroloog werkt met gevoelige punten. Neem bijvoorbeeld de huiscuspen, het Pars en de Maansknopen. Reeds in oude tijden werkte men met spiegelpunten. Het was de Nederlandse astroloog Jan de Jong die deze techniek, ook bekend als de antiscionepunten, in de jaren zeventig van de vorige eeuw verder uitwerkte en verbeterde. In de jaren tachtig van diezelfde eeuw publiceerde Ren elsma een boekje over het fenomeen spiegelen. Zijn ruime praktijkervaring met spiegelpunten heeft geleid tot geheel nieuwe conclusies over de aard en betekenis van deze gevoelige punten. Daarom was het noodzakelijk de eerdere publicatie geheel te herzien en aan te vullen. Samen met co-auteur Silvie Rohde heeft Ren elsma een zeer duidelijk boek neergezet waarin niet alleen de geschiedenis van het spiegelen en de technische kanten ervan worden uitgelegd, maar ook de toepassing en de duiding ruimschoots aan bod komen. De vele praktijkvoorbeelden helpen de lezer om zelf tot toepasselijke duidingen van de spiegelpunten te komen.
Ren elsma (1955) is ruim 25 jaar actief als astroloog. Hij adviseert particulieren omtrent levensvragen, geeft adviezen over opvoedingskwesties en zaken als schoolen beroepskeuze, en treedt ook regelmatig op als adviseur voor het bedrijfsleven. Daarnaast heeft hij ruim tien jaar een opleiding tot astroloog verzorgd. Nog steeds houdt hij zich actief bezig met het begeleiden van professionele astrologen door middle van coaching en training. Van zijn hand verschenen diverse publicities voor zowel de leek als de professional.
Silvie Rohde (1968) begon in 1994 aan haar (zelf-)studie astrologie waarna zij de vakopleiding Astrologie bij Leo Hunting volgde. Haar passie voor taal en vormgeving heeft een uitlaatklep gevonden in astrologische kennisoverdracht.
+


Genre
Religie & Spiritualiteit
Astrologie
Aantal pagina’s
112
Uitgeverij
Synthese
Eerste editie
28 februari 2007
Laatste editie
28 februari 2007
ISBN
9789062710263


Boekinformatie wijzigenReacties op: Spiegelpunten

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken