Advertentie
Spoken doen niet open

Spoken kloppen niet

4
Gelezen 4 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 1
Junior   Topics 0

Beer en Bosmarmot zijn beste vriendjes en spelen altijd samen. Ze zoeken naar verborgen schatten en zingen en dansen alsof ze beroemd zijn. Maar op een dag zegt Beer dat hij Eend heeft uitgenodigd om ook te komen spelen. Daar komt niks van in, denkt Bosmarmot. Bosmarmot vindt Eend niet leuk en ze wil alléén spelen met Beer. Ze bedenkt een list om Eend buiten de deur te houden ... Een hartverwarmend verhaal over vriendschap en over de angst een goede vriend te verliezen als je die moet delen met anderen. Met vrolijke prenten vol sfeer voor heel veel kijkplezier voor kinderen vanaf 5 jaar.

Genre
Kind & Jeugd
Prentenboeken (<6 jaar)
Uitgeverij
Clavis B.V.B.A., Uitgeverij
Laatste editie
10 oktober 2016
ISBN
9789044828597
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Een prachtig verhaal over vriendschap en jaloezie

1 like
Beer en Bosmarmot zijn de beste vrienden. Als Beer op een dag ook Eend heeft uitgenodigd, wordt Bosmarmot jaloers. Hij doet er van alles aan om Eend stiekem buiten te laten. Gelukkig komt ook Eend er uiteindelijk achter dat samen zijn heel leuk en gezellig kan zijn! Een prachtig en warm verhaal...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook