Advertentie
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 1 2 0 1 0

Staphorster spionnetjes

1

Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Thrillers & Spanning   Topics 0
Een moord in Staphorst! De recherche van Zwolle wordt met het onderzoek belast. Rechercheur Drenth is een van de speurders die het op moet nemen tegen de rechtschapenheid én de zwijgzaamheid van de Staphorster bevolking. Maar sommigen zijn niet zo rechtschapen als ze lijken. Ontucht en drug-gebruik blijken een geheime factor in deze ordelijke en gesloten samenleving. Getuigen wordt voorgoed de mond gesnoerd…

Een nieuwe vent.
Een moord-vent!
Eelco Drenth!

In ‘Hoogstmerkwaardig’ (Zwarte Beertjes 1598) wordt een opmerkelijke ontmoeting beschreven, namelijk die tussen de Schaduw (van Havank) en de Nederlandse rechercheur Eelco Drenth. Samen lossen zij een misdaad op, maar in de reeks thrillers die Terpstra op stapel heeft staan rondom Eelco Drenth, zal zijn hoofdfiguur zich geheel op eigen vindingrijkheid moeten verlaten. Dat deze niet onderdoet voor die van zijn Franse collega, zal de honderdduizenden lezer van de Havank/Terpstra-boeken niet verbazen.
+


Genre
Thrillers & Spanning
Serie
Eelco Drenth
Aantal pagina’s
159
Uitgeverij
A.W. Bruna Uitgevers B.V.
Eerste editie
01 januari 1975
ISBN
9789022916155


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partnersReacties op: Staphorster spionnetjes

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken