Meer dan 5,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Sunset industries

In 2022 keerde oorlog terug naar Europa. We zagen hoe gewone burgers de gevolgen dragen van beslissingen die door anderen gemaakt worden. Het werd plots pijnlijk duidelijk dat het systeem waar wij de vruchten van plukken, ook dictaturen kan baren. Jens Meijen sprak met Oekraïeners, Russen en andere Europeanen over hun leven. Deze dichtbundel gaat over de ervaringen van gewone mensen in buitengewone tijden, over hoe de wereld in één klap op zijn kop kan staan. Het resultaat is een kroniek van een wervelende, intens verbonden wereld, een wereld waarin oorlog digitaal is en waarin geld, technologie en macht onlosmakelijk verbonden zijn.

Sunset Industries volgt een bijzondere hond, een groepje onbekende mensen over heel Europa en een gefrustreerd algoritme. Jens Meijen dicht weer tegen de sterren op – over de dromen, verlangens en angsten van Europeanen, over eenzaamheid, tederheid, wachten op wat komen kan. Dit is een bundel over wat ons mens maakt, door alle tijden en omstandigheden heen.

Toon details

Schrijf een recensie

Is Sunset industries het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

Als lezer word je uitgenodigd mee te denken en krijg je voldoende hints en vermoedens toegespeeld en toch sta je continu op het verkeerde been.

Doe mee aan de Hebban Boek van de Maand Challenge en lees mee met de Hebban Crew. 16 verrassende boeken in 16 maanden!

Reageren op Sunset industries

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.