Advertentie

Supernova

17

Rank 3203 Gelezen 20 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 28 Favoriet 1 Recensies 2
Young adult Artikelen 1 Lijsten 1   Topics 0

Er dreigt een oorlog in het sterrenstelsel. De grootste vijand van de Academie komt steeds dichterbij en de vriendschap, loyaliteit en het talent van Orelia, Arran, Cormak en Vesper wordt zwaar op de proef gesteld. Orelia is gearresteerd voor spionage en haar toekomst ziet er niet zo best uit. Maar dan doen de Quatranen haar een verrassend aanbod dat niet alleen haar leven kan redden, maar ook dat van iedereen in het sterrenstelsel. Arran is verraden en zoekt troost bij een sympathieke jongen uit Loos. Iemand die begrijpt hoe moeilijk het is om nergens bij te horen. Maar is dat genoeg om de pijn van zijn gebroken hart te verzachten? Ondertussen wordt de positie van Cormak op de Quatra Vloot Academie bedreigd wanneer iemand zijn geheim ontdekt en alles waar hij voor heeft gevochten in gevaar brengt. Vesper staat op het punt officier te worden, de positie waar ze altijd van heeft gedroomd, totdat ze een samenzwering ontdekt waardoor ze haar vertrouwen in de Quatra Vloot Academie bijna verliest. Orelia, Arran, Cormak en Vesper worden gedwongen om hun meningsverschillen opzij te zetten en ze zullen moeten samenwerken om de vrede in hun universum te herstellen. Lukt het om weer een team te worden?

+


Genre
Young Adult
Fictie 15+
Serie
Light Years (2)
Aantal pagina’s
253
Uitgeverij
Blossom Books B.V.
Eerste editie
21 oktober 2019
Laatste editie
02 december 2019
ISBN
9789463493314 , 9789463490610


Boekinformatie wijzigen
2 keer bewerkt, laatste bewerking door Lisa Kiewit
Rapporteer deze bijdrage
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (2)

Keuze van de redactie
Marloes Auteur

Alles kan én moet… in 250 pagina’s

door: Marloes

Het spannende slotstuk van Lichtjaren vraagt duidelijk om een vervolg. Met Supernova ligt dit er dan eindelijk; een jaar na het eerste deel. Kass Morgan dompelt de lezer opnieuw onder in de wereld van Arran, Orelia, Cormak en Vesper. Helaas weet ze de in deel één verloren rem niet terug te vinden...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Supernova

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken