Advertentie

Systema

82

Rank 6411 Gelezen 88 Aan het lezen 6 Wil ik lezen 84 Favoriet 2 Recensies 20
Thrillers & Spanning Artikelen 1 Lijsten 2 Spots 2   Topics 0   Leesclub

Na de val van het communisme vluchtten eind jaren tachtig veel wetenschappers van het geheime Russische laboratorium Vector, waar dodelijke virussen werden ontwikkeld, naar het Westen. Als dertig jaar laten in Edinburgh een van hen wordt vergiftigd, zweert zijn dochter Sookie wraak. Tegelijkertijd ontdekt Alex in Amsterdam dat de kist van zijn moeder uit het gezamenlijke graf van zijn ouders is verdwenen. Heeft het Russische verleden van zijn vader er iets mee te maken? Er lijkt iemand op jacht naar de verdwenen wetenschappers en de virussen die ze meenamen. Zowel Sookie als Alex beginnen een koortsachtige zoektocht naar de daders, en naar de kist van Alex' moeder.

+


Genre
Thrillers & Spanning
Literaire thriller
Spannende boeken algemeen
Aantal pagina’s
240
Uitgeverij
Lebowski
Eerste editie
13 juni 2019
Laatste editie
13 juni 2019
ISBN
9789048840007 , 9789048840014


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (20)

Keuze van de redactie

Tamme uitwerking van 'Vector'

door: Gerry Hameetman 1 like

Drie jaar geleden schreef Simon de Waal het geschenkboekje ter ere van de Spannende Boeken Weken, Vector. Geen geringe opgave iets spannends in slechts vijfennegentig pagina’s in elkaar te flansen, maar Vector was geslaagd. Simpel, recht toe recht aan, maar leuk – helemaal goed voor wat het was. Nu...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Systema

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken