Advertentie
t Verrukkelijke Kinderbakboek 26671 high

't Verrukkelijke kinderbakboek

2
Gelezen 2 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 2 Favoriet 0 Recensies 1
Culinair   Topics 0

De familie Bakker is het liefst de hele dag in de weer met bloem, eieren, boter en suiker. Het hele jaar door maken ze de lekkerste baksels: cheesecakejes met aardbeien in de lente, strandkoekjes in de zomer, rozijnenbollen in de herfst, en ’s winters natuurlijk kruidnoten en kerstkransjes. En wat te denken van de honnepon, een ratjetoe of verwentelteefjes? ’t Verrukkelijke kinderbakboek is het leukste bakboek voor kinderen vanaf zes jaar! Heel Holland Bakt-winnaar Rutger van den Broek en kinderboekenschrijver Mark Haayema maakten samen dit boek vol heerlijke recepten, smakelijke verhalen en grappige gedichten. Achtentwintig recepten en handige tips voor beginnende bakkers: daar ben je wel even zoet mee.

Genre
Culinair
Illustraties
Emanuel Wiemans
Aantal pagina’s
160
Uitgeverij
Rubinstein Publishing
Laatste editie
12 oktober 2019
ISBN
9789047626671
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (1)

Het leukste kinderbakboek dat er is!!!

door: HeavenLeighBooks 1 like
’t Verrukkelijke kinderbakboek is een leuk bakboek voor kinderen vanaf zes jaar. Heel Holland Bakt-winnaar Rutger van den Broek en kinderboekenschrijver Mark Haayema maakten samen dit boek vol met recepten, smakelijke verhalen en grappige gedichten. Achtentwintig recepten en handige tips voor...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook