Advertentie

Tegen elke prijs

3

Rank 848 Gelezen 3 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 3 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0
Als Mia Strong, een populaire gamingblogger en trotse geek, haar maagdelijkheid online aan de hoogste bieder verkoopt, weet ze al dat het aandacht zal trekken. Maar wat ze niet zal aantrekken is echte liefde: zo zijn haar regels. Eén nacht, en dan is het klaar. Het is een wanhoopsdaad, want zonder de veiling zal ze haar vervolgopleiding medicijnen nooit kunnen betalen. Ook de ziektekosten van haar moeder stapelen zich op.

Adam Drake, die iedereen overbiedt en Mia "wint", was een wonderkind op het gebied van software en werd al miljonair op zijn zeventiende. Nu is hij midden twintig, sexy, gedreven en gewend om te krijgen wat hij wil, als directeur van zijn eigen gaming-imperium. Voor Mia weet wat er gebeurt heeft hij de mazen in haar wet al gevonden. Elke regel die ze voor zichzelf heeft opgesteld om haar hart te beschermen wordt geschonden. Maar ze weet niet of Adam haar écht wil winnen of alleen maar een spelletje met haar speelt.
+


Genre
Literatuur & Romans
Serie
Gaming the system (1)
Aantal pagina’s
424
Uitgeverij
Dutch Venture Publishing
Laatste editie
10 oktober 2020
ISBN
9781393784807


Boekinformatie wijzigen

Advertentie


Reacties op: Tegen elke prijs

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.