Advertentie
Tesoro

Tesoro

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
  Topics 0
Paul brengt samen met zijn vader de vakantie door in hun huis in Zuid-Spanje. Zoals altijd is zijn vader nogal afwezig en moet Paul zichzelf bezig houden. Maar dat vindt hij niet erg want dat is hij zijn leven lang al gewend en hij vermaakt zich prima met het zoeken naar fossielen. Op een dag ontmoet hij tijdens het zoeken naar fossielen bij een stuwmeer de half-Nederlandse half-Spaanse Pinar. Zij duikt daar spulletjes op uit verdronken huizen om ze te kunnen verkopen op de rommelmarkt.
Ondanks het feit dat ze heel verschillend zijn worden ze vrienden. Paul maakt kennis met het echte Spaanse leven en de gezelligheid van een groot gezin en Pinar leert fossielen te zoeken.
Wanneer ze onder water een grot met een heel bijzondere schat ontdekken is dat het begin van een gevaarlijk avontuur dat hun leven definitief verandert.
Tesoro is de geheel herziene uitgave van Schat (2005) en het eerste deel van de Tesoro trilogie. Deel twee heeft als titel "Huis in Alhama"
Aantal pagina’s
192
Uitgeverij
Brave New Books
Laatste editie
16 maart 2017
ISBN
9789402159721
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic