Een neprelatie, hoe heb ik hierin verzeild kunnen raken? Als ik ergens niet van hou is het van ingewikkeld en dat is precies wat er nu van mijn leven is geworden, want terwijl ik haar veilig probeer te houden groeien mijn gevoelens tot iets wat ik niet kan overzien...
~
Krijgen Vic & Jaron hun gelukkige einde nu de storm lijkt te zijn gaan liggen? En zal Manu weer dat simpele leven krijgen waar hij zo naar verlangt?
Je leest het allemaal in het langverwachte vervolg van Vic & Jaron in deze zomerse, spicy en een tikkeltje spannende roman, The Greek God.
~
De boeken kunnen niet afzonderlijk van elkaar gelezen worden. De juiste volgorde is deel 1: Vic & Jaron. Deel 2: The Greek God.