Thriller
  Luister een fragment

STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 28 4 73 3 31 2 6 1 3
VN:

Thriller

141

Gelezen 157 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 65 Favoriet 3 Recensies 25
Thrillers & Spanning Lijsten 2   Topics 0

Hoe ver ga jij om je gezin te beschermen?
Ymke heeft een goed huwelijk, vier kinderen in de puberleeftijd en een baan als dialoogschrijver voor een soapserie. Toch heeft ze nog een wens: een thriller schrijven. Het blijkt echter nog niet eenvoudig om een originele plot te bedenken waar ze echt tevreden over is.
Dan vindt Ymke thuis een tas met lugubere inhoud. Als vervolgens de vriendin van een van haar zonen spoorloos verdwijnt en later vermoord wordt teruggevonden vlak bij hun huis, kan ze er niet omheen, een van haar gezinsleden is de dader. Haar eigen leven verandert in een thrillerâ ¦
In een prachtige, heldere stijl weet Hazenberg in Thriller een herkenbaar en schokkend verhaal neer te zetten over vertrouwen, goed versus kwaad en de vraag hoe ver je gaat om je gezin te beschermen. En passant biedt ze een intrigerend kijkje achter de schermen van het schrijven van een soapserie.

+


Genre
Thrillers & Spanning
Literaire thriller
Serie
Ymke de Ruyter (1)
Uitgeverij
Ambo|Anthos
Eerste editie
29 juni 2013
Laatste editie
01 juli 2013
ISBN
9789041422811 , 9789041424471 , 9789462532946


Boekinformatie wijzigen


Recensies (25)

Keuze van de redactie

Een zinderend psychologisch spanningsveld

door: Mads Bruynesteyn 1 like

"Het moest nou eens niet zo’n typische vrouwenthriller worden, waarbij de hoofdpersoon een getergde vrouw is, die in de ik-vorm haar verhaal vertelt". Aldus Ymke de Ruyter, hoofdpersonage in het nieuwe boek van Suzanne Hazenberg: Thriller. Met deze quote drijft Hazenberg een beetje de spot met...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Thriller

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.