Advertentie

Eet!

52
Gelezen 66 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 26 Favoriet 1 Recensies 13
Thrillers & Spanning Top25's 1   Topics 0
Anouk is een studente personeelsmanagement met een eetstoornis. Haar obsessie voor gezond eten loopt de spuigaten uit en haar leven en relaties beginnen er steeds zwaarder onder te lijden.
Márek, voorheen ganzenhouder in Polen maar nu een aan lager wal geraakte immigrant, begint sinds het overlijden van zijn moeder psychopathische trekken te vertonen.
Mercedes, een jong Columbiaans meisje dat tegen wil en dank in de prostitutie terechtkwam, weet te overleven door haar liefde voor haar achtergelaten zoontje. Koste wat kost wil zij hem ooit weer in haar armen kunnen sluiten.
Genre
Thrillers & Spanning
Uitgeverij
Anthos Literaire Thrillers
Laatste editie
13 april 2012
ISBN
9789041420336 , 9789041422187 , 9789463622721
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Hebban recensie

    Sander Verheijen Hebban Crew

De apotheose kent haar weerga niet

door Sander Verheijen op 02-05-2012

Ik schreef het al eens eerder (zie mijn recensie over Een zomer zonder slaap), er is een heel nieuw segment Nederlandstalige thrillers aan het ontstaan. Misdaadromans met een licht humoristische of ironische ondertoon waarin niet zozeer de misdaad zelf, maar een bonte mix van (hoofd)personages centraal staat.

Hoewel de plot technisch veelal geniaal geconstrueerd is, moeten de verhalen het niet...


Lezersrecensies (11)

spannend!

door: Cora
Het boek leest makkelijk weg. Gelijk van het begin zat ik in het verhaal. Het zijn steeds korte hoofdstukken die wisselen tussen 3 personen. Dit is totaal niet storend en goed te volgen. Het eind van het verhaal was wat abrupt en open. Een spannend boek met soms wat gruwelijke details.

Verrassende thriller

door: Jufwillemijnopallstars 1 like
In EET lees je mee met Anouk, Mercedes en Márek. Anouk is student in Amsterdam, woont samen met Joost en slaat door met gezond eten. Mercedes is vanuit Colombia naar Europa gegaan om te werken, maar beland bij een pooier. Márek komt uit Polen, heeft gestudeerd voor slager, maar werkt in de...

Geweldig

door: Bernice 1 like
Ik vind dit een geweldig boek! Spannend en meeslepend, geen moment saai. Ik bleef maar lezen en zat er helemaal in. Ik vind het een origineel verhaal met een vlotte schrijfstijl die ook humor bevat. Een goed plot en interessante hoofdpersonages. Bovendien niet erg oppervlakkig. Een aanrader! Vijf...

vreemd boek

door: Marieke Scheers 1 like
Een boek met korte hoofdstukken waarin 3 personen en 3 verhaallijnen worden gevolgd en uiteindelijk bij elkaar komen in de finale. Nogal onwerkelijk allemaal.

Suzanne Hazenberg gaat geen taboes uit de weg

door: Joyce Remmerswaal 1 like
In Eet spelen 3 personages een hoofdrol. Anouk, een studente personeelsmanagement en geobsedeerd door eten met het gevolg dat zij amper meer eet en haar relatie onder druk komt te staan. Ten tweede Marek, een geïmmigreerde Pool, voorheen werkzaam op een ganzenfokkerij en nu geld verdienend met...

Meesterlijk

1 like
Eet is een meesterlijke thriller. Het verhaal gaat over Mercedes, Anouk en Márek, die alle drie op een nacht een allesbepalende beslissing nemen waardoor ze voor hun leven moeten vrezen. Suzanne Hazenberg doorbreekt taboes. Dit verhaal gaat over verlangen, weerzin en obsessie. Aanrader!

door: Peter Roosen 1 like

door: Cindy 1 like
Dit boek leest lekker weg! Ik had in een mum van tijd uitgelezen. De spanning zit er behoorlijk in en de verschillende personages lopen naadloos op elkaar in. Een aanrader!

door: Jolanda van leeuwenkamp 1 like
ZELDZAAM GOEDE THRILLER VAN EIGENBODEM!

3 totaal verschillende leven komen op een bizarre wijze tot elkaar.
Hun diverse achtergronden, stoornissen en trauma’s komen samen in een zeer spannend en turbulent verhaal dat zich afspeelt in de Amsterdamse Pijp. ...Het lot brengt hen samen en ze zullen alle...

Recensie Eet!

door: Anita Poot-Knulst 1 like
Fantastische moderne thriller! En met modern bedoel ik een heel vlotte schrijfstijl, kort en snel. Er gebeurt veel, korte hoofstukken duidelijk gericht op het media-leven van vandaag de dag en op de jeugd van nu die hun aandacht maar kort overal bij kan houden. Heel knap gedaan! Ik kon het bijna...

Recensie Eet!

door: Annemieke Roolvink 1 like
Ik ben het helemaal eens met Clas en heb dit boek dan ook in 1 ruk uitgelezen.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook