Meer dan 4,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

De toevalsfactor

De toevalsfactor is de ultieme thriller: een complot van mensen om bij elkaar te komen om een spel te spelen met moord en doodslag. Geheimzinnige spelregels heersen over dood en leven. De politie van New York weet maar één antwoord: het inzetten van de beroemde criminoloog Noah Aikman.

De toevalsfactor is geen ouderwetse 'whodunit', maar handelt geheel om het hoe en waarom. Vanaf het allereerste begin wordt aan de lezer bekendgemaakt wie de moordenaars zijn, alleen hun motieven en hun methodes blijven verborgen. De lezer krijgt de zaak te zien vanuit twee gezichtspunten: die van de moordenaars én die van Noah Aikman. Maar er komt een moment dat de gepleegde misdaden zo sensationeel worden, en de paniek in de stad tot zo'n grote hoogte stijgt, dat zelfs Aikman eraan twijfelt of hij deze zaak tot een goed einde kan brengen.

Toon details

Recensies (1)

Schrijf een recensie

Is De toevalsfactor het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Gesponsord

De nieuwe, betoverende roman van Cristina Caboni! In Het honingpad vindt Alice zichzelf tijdens de zoektocht naar haar familiegeschiedenis.

De Hebban Debuutprijs 2023 is gewonnen door Forugh Karimi met haar debuutroman De moeders van Mahipar. Een wrang, maar vooral heel liefdevol verhaal over de band tussen moeder en zoon.

Als allereerste Hebban Boek van de Maand is de weergaloze roman Alles wat had kunnen zijn van de Nigeriaanse schrijfster Ayọ̀bámi Adébáyọ̀ gekozen door het Hebban Panel. Laat dit boek je uitdagen.

Reageren op De toevalsfactor

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.